GDPR

Publicerades 24 maj, 2018

Integritetspolicy Storsjöbadet

Vi på Storsjöbadet har alltid värnat om din personliga integritet, och det kommer vi alltid att göra. Vi kommer till exempel inte dela med oss av dina personuppgifter till någon annan, personuppgifter som registreras i samband med att avtal ingås, behandlas endast av Storsjöbadet som garanterar att dina uppgifter är trygga.

Du kanske har hört talas om GDPR, som står för General Data Protection Regulation. Det är en EU-förordning som ersätter Personuppgiftslagen, PuL, från och med den 25 maj 2018. Mycket blir sig likt men kraven skärps på hur vi får behandla dina personuppgifter. Bra, tycker vi på Storsjöbadet.

Det här medför inga större förändringar för dig som medlem men det ställer lite högre krav på oss, du kommer att kunna träna, bada och relaxa precis som vanligt! Du som redan är medlem hos oss behöver inte förnya några villkor eller lämna några samtycken kring detta. Villkoren godkänns och samtycker du till per automatik när du är medlem hos oss. Vi sparar endast dom uppgifter som är nödvändiga för att tillhandahålla dom tjänster som vi erbjuder.

För att vi ska kunna leverera en del våra tjänster krävs att vi har viss information om er, följ länken nedan så kan du hitta vår integritetspolicy som beskriver vi vad vi behöver veta och varför. När det gäller information och erbjudanden via e-post och sms så har du rätta att avsäga dig från dessa. Dock kommer du då heller inte att kunna ta del av förturserbjudanden i simskolan, få information kring driftstörningar eller ändrade öppettider via dessa kanaler.

Här hittar du hela policyn