Öppettider, söndag

Badet: 10.00 -18.00. Relaxen: 10.00 - 18.00.

Träna hårt men skonsamt

En av fördelarna med träning i vatten är den minimala risken för skador. Har du dragit på dig en skada, kan våra aquapass vara ett utmärkt sätt att bli frisk utan att tappa flåset.

När du deltar på våra aquapass får du en lagom mix av styrka och kondition under ledning av en erfaren träningsledare. Nedan hittar du olika nivåer av våra aquapass.

Aqua

Ett pass på medelintensiv nivå där kondition och styrka tränas med hjälp av redskap. Flythantlar och handskar ger rätt motstånd för en utvecklad muskelträning. Med bottenkontakt.

Kontakta receptionen eller gå in på bokningssidan för att se när nästa kurs startar.

Aqua senior

Ett pass på medelintensiv nivå i grundare vatten. Fartfyllt, behagligt och roligt vattengympapass anpassat för seniorer. Här tränas balans, smidighet, styrka och kondition. Vi använder redskap som flythantlar, pinnar och bollar för att öka träningseffekten.

Kontakta receptionen eller gå in på bokningssidan för att se när nästa kurs startar.

Entré

Köp ett värdekort där aquapasset ingår eller betala en endagsentré, inträde till badet ingår alltid. Se priser under “Priser & öppettider” på vår hemsida.

Samtliga aquapass ingår i Sportsgyms abonnemang; Silver och Guld plus.

Boka aquapass

Här bokar du ditt aquapass

Du som inte har något abonnemang hos oss där aquaträningen ingår kan betala en enkel entré och bokar då din plats via receptionen, du ser vilka dagar och tider passen är via länken ovan.